FEEDBACK FRA DELTAGERE


En samlig af uredigeret feedback på træning hos FIT NATURE

Skov_2020-03-12_2
Skov_5_2020-03-12
Skov_13_2020-03-12
Beach fitness
CE0DF351-7F48-4743-A651-2E33DD8622F9

"Jeanettes træninger er super gode - de varmeste anbefalinger. Altid udfordrende, varierede, inspirerende og motiverende💪 Styrke, kondition, interval - altid varieret. Hun er super god til at lave nye kombinationer, så to træninger er aldrig ens, men altid udfordrende🙂Og altid ude i den skønneste natur"

                                                                     Pia

"At træne med Jeanette er simpelthen en af de bedste investeringer, jeg har gjort for mig selv. Det giver mig styrke, kropsglæde og energi.

Jeanettes force er hendes store evne til at variere træningen og tilpasse den til vejr og forhold.

Øvelserne er altid afvekslende, så ikke to træningerne er ens.

At træne udendørs er prikken over i’et og gør det dobbelt dejligt at træne"

                                                                                                   Vibeke


"Jeg nyder træningen hver eneste gang hos Jeanette - hun forstår virkelig at lave total professionel træning - med et tvist af både styrke, power, smidighed samtidig med, at vi også har det både sjovt og hyggeligt under træningen.
Det er bare fantastisk
at træne udendørs - prøv det og du bliver afhængig - om det er en efterårs dag med rusk og blæst eller en skøn dag i maj, hvor bøgen lige er sprunget ud.
Jeg har nu trænet udendørs de sidste 3-4 år og nyder det fortsat i fulde drag"

                                                                                    Helle

"Efter næsten 2 år med 2-3 ugentlige træninger hos Jeanette bliver jeg hver eneste gang udfordret positivt på puls, styrke og balance og jeg går hjem med et smil på læben h v e r gang ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5 stjerner herfra"

                                                              Camilla


Jeg har trænet hos Jeanette i flere år nu. Det er super god træning med stor variation mellem styrkeøvelser og løb, og vi bruger skovens materialer som bla. håndvægte. Vi træner hele året rundt og i al slags vejr, som Jeanette meget professionelt planlægger træningen efter. Der er altid en dejlig og glad stemning på holdet, som man kun kan blive glad af - de bedste anbefalinger herfra💪👏🍀

                                                                           Pernille

"Den bedste træning i vores smukke natur ☀️🌿🌸 Jeanette er en sprudlende humørspreder med professionelt fokus på dig. Du bliver så glad og stærk af denne træning"♥️🤸‍♂️👏💪          Hanne"Styrke og kondition, frisk luft og den bedste træner. Uden sammenligning den bedste og mest motiverende træning"❤️

                                                      Lotte

At træne udendørs i vores smukke natur hos Jeanette får de bedste anbefalinger herfra. Det er sjovt og udfordrende. Der er så meget go' energi i Jeanette og hun formår på fineste vis at få mig til at give lige lidt ekstra hver gang.
Der er plads til alle, og der bliver taget hensyn, hvis man har lidt udfordringer med nogle af øvelserne.
Jeg har aldrig fortrudt en træning hos Jeanette.

                                                          Ruth

"Kan kun anbefales. Jeanette er en fantastisk motiverende træner. Hver træning er unik og aldrig ens. Udendørs træning er skønt. Bedste balsam for krop og sjæl.

Prøv det"

                                                                                  Hanne

"Kan kun anbefale den bedste motiverende, energifyldte og altid positive træning med den bedste træner Jeanette. Der bliver trænet i al slags vejr med de sejeste og hyggeligste piger. Vi hjælper hinanden og griner meget.

Jeg er afhængig 😄👍🏾"

                                                                                                                         Nina

"Jeg har trænet 3,5 år hos Jeanette og aldrig kedet mig. Har følt mig udfordret hver gang og fået et kick. At træne ude er fantastisk. Jeg fortsætter hos Jeanette, til jeg bliver 100 år:)"

                                                                                        Liza

"Grib din chance for Jeanette's varierede og motiverende træning med klar effekt 💪 og som bonus er den kombineret med spilopper, overraskelser og balsam for krop og sjæl. Du fortryder helt sikkert ikke" 🤸‍♀️🤸‍♀️

                                                      Camilla

"Kan absolut anbefale den bedste motiverende, energifyldte og altid positive træning. Fokus på styrke og kondition i al slags vejr. Vild med udendørs træning" 😊                                                     Anne

Jeg kan på det varmeste anbefale træning hos Jeanette Alfsen. Jeg har trænet hos Jeanette i knap 3 år. For mig har Fit Nature vist sig som den perfekte træningsform pga. 1) kombination af kondition og styrke 2) at det er udendørs - efter lange dage med møder og skrivebordsarbejde giver udendørstræning mig et boost. Derudover er Jeanette rigtig dygtig til at tage hensyn til individuelle forhold som skader og småskavanker.

                                                    Lotte

"Jeg har haft glæden af at være igennem et træningsforløb med Jeanette på et års tid. Vi startede træning helt traditionelt i et center, men rykkede ret hurtigt ud i naturen, hvor Jeanette tilrettelagde min træning med få medbragte hjælpemidler der kunne være i en lomme og ellers hvad vi kunne finde af bakker, væltede træstammer samt tunge grene, der kunne slæbes på. Det har været skønt at være ude og nyde luften og indtrykkene fra naturen frem for et træningscenter og det har givet træningen en effektiv og alligevel legende karakter. Ting som jeg nemt kan overføre og gøre selv, når jeg skal træne alene. Jeanette møder altid veloplagt og velforberedt op og al træning tager hensyn til eventuelle skader og skavanker samt egne ønsker. Hendes træning er ikke en bootcamp og vi jagtede aldrig lynhurtige vægttab eller benhårde styrkeprogrammer. Istedet byggede vi en base op, hvor jeg har lært at styrketræne korrekt, fået en bedre holdning og der er skam også et par kilo, der er blevet erstattet af muskler. Nu hvor vores forløb ender, står jeg med et solidt fundament og en god viden. Jeg har fået gode programmer, der passer lige til mig og jeg er blevet introduceret til vidundertræningsredskabet TRX, som jeg er sikker på vil være en fast del af min træning hjemme og på rejser. Så Jeanette får mine allervarmeste anbefalinger for at have givet mig den solide indføring i træning, så jeg nu er parat til at stå på egne ben og alligevel fortsat udvikle mig."

Mette


"At træne hos Jeanette er den bedste gave jeg nogen sinde har givet mig selv🙏 Jeg har dyrket skovfitness hos Jeanette i 3 år 2 - 3 om ugen. Hver træning er udfordrende på den helt rigtige måde, hvor jeg altid føler at jeg flytter mig.

Jeanette er super god til at finde på nye og varierende øvelser, dog altid med kendte elementer så jeg aldrig føler mig helt lost 💪

Har du en dårlig skulder eller knæ, eller andet der holder dig fra at træne, vil Jeanette helt sikkert kunne hjælpe dig med øvelser der gør dig stærkere og hjælpe dig til at have træning og velvære som en vigtig prioritet 🥰 Ligesom hun har har gjort det for mig ❤

At træne i og med naturen 🌳 giver træning en ekstra dimension som gør at jeg kommer afsted hver gang" 😊

                                                                Henriette